Foto: Vibeke Brath

Foto: Vibeke Brath

Plankebyen's White Canary er drektig med NUCH NJV-18 Mambrinos Stroller. Det blir svarte og gule valper, de gule vil få svart nese. Termin er 1.november. Hun er en aktiv tispe og det er et krav at valpene skal jobbes med. Det er ikke et krav at man konkurrerer, bare at hunden får bruke egenskapene sine til søk og apportering. Hedda er en gul tispe med brun nese. Hun vil få enten brune eller svarte valper etter hvilken hannhund jeg velger. Jeg vil gjerne ha en forvert på denne kombinasjonen.

Neste mulighet blir valp etter Plankebyen's Woopi. Hun er nå drektig med Tjotte's Snooze or Loose. Alle valpene blir sjokoladebrune. Forventer mørk farge på dem også. Han er også far til Pepsi. Woopi er en aktiv tispe men har gitt balanserte og gode valper. Forventer aktive valper her også men ikke like mye som etter Hedda. 

Begge kullene ligger på Norsk Retrieverklubb sin valpeliste.

Jeg forbeholder meg retten til å velge kjøpere uavhengig av tidspunkt for forespørsel 😙

Valpene registreres i NKK, får helseattest og blir vakinert. Du får med mat for noen dager, dummy, fløyte og et retrieverbånd. Oppfølging etter ønske. Full returrett uansett alder og årsak. Forvertsavtale kan være aktuelt, da må du være villig til å trene litt og bli med på forskjellige aktiviteter. Kun i rimelig avstand til der jeg bor. Send en forespørsel og fortell om deg selv og hva du har av erfaring fra før 🙂 

De valpekjøperne som vil trene aktivt og konkurrere blir prioritert.

FORVERT SØKES!

Jeg har tispe på 1 år som jeg gjerne vil ha ut på forvertsavtale. 

Del denne siden